Påskeferie

27. mars til 4. april

Påsketuren startet lørdag kl. 17 med digital bursdagsfeiring for Henrik, 46 år. På menyen sto gulrotkake, og Benjamin laget bursdagsquiz.

Søndagen gikk Benjamin, Viktoria og mamma en skitur, mens pappa var på hytta. Mandagen var også Øystein med. Det var fremdeles løyper igjen rundt hytta, men noen steder manglet snøen. Derfor tok vi turen til Nystølkroken på tirsdagen, hvor Benjamin også fikk stå slalåm igjen. Gleden var stor.

Onsdagen ble vi på hytta, på grunn av dårlig vær, og Benjamin laget skattejakt mens pappa fylte påskeegg. Til lunsj ble det grilling i bålpanna og til middag laget vi lammelår. Ellers gikk dagen i spill og lek.

Torsdagen fikk vi en kjempefin skitur på Mykjin. Med hopping på ski i lunsjpausen og en god dose utforkjøringer på vei hjem. 

Fredag og lørdag møtte vi familien fra Bergen; Thomas, Maria, Alvilda, Natanael og Mathea. Fredag var vi tilbake på Nystølkroken til aking, langrenn og alpint. Alvilda og Viktoria gikk på langrenn med Anne Lise, mens Benjamin sto i bakken. Aking var alle klare for.

Lørdag møttes vi på Tunhovd-skolen, som nå er barnehage. Der kunne vi leke ute, uten å tenke på kohorter, maks to besøkende i hytteveggen og ulike forskrifter for nabokommunene Nesbyen og Nore og Uvdal. Når det er sagt, så er takknemligheten stor for at vi fikk en flott påskeuke på hytta i år.

Etter en lang påskeferie kom vi endelig hjem til Sundvollen. Benjamin og Viktoria er klare for å møte vennene sine i barnehagen og på skolen.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.