Svipptur

21. – 23. februar

Siden halve Norge var i vinterferiemodus tok også vi en siste vintertur til hytta denne helgen. Det ble ikke noen lang skitur, men heller skilek rundt hytta, og det er alltid en vinner. Viktoria har innført boikott av vanter, hansker og votter i skisporet, og lover at hun ikke fryser på hendene. Benjamin foretrekker bakker og hopp, og alt som går fort…. og gjerne avsluttes under en haug med snø. Men begge elsker de snøen, eller «det hvite gullet» som de kaller den her i Hallingdal. Søndagen reiste vi hjem på formiddagen for å unngå hjemfarten fra vinterferieturistene i dalen, med løftet om at Benjamin skulle få stå på slalom i påsken.

(Lite ante vi at denne korte hytteturen ble den siste på mange mange uker, grunnet et virus med opphav i Kina og den norske regjeringens respons i form av hytteforbud som varte helt til april).


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.