Vallebu, sommeren 2019

Siste ferieuke, sommeren 19, var Valle family på fjellet. Nytt for anledningen var rund huske og zip-line, som ble satt opp første dag. Sauene var også tilbake på tunet, og denne gangen tammere enn noen gang.

Uka startet med noen fuktige dager. Lørdagen fikk vi besøk av Thomas, Alvilda og Natanael, sammen med mormor. De var på vei over fjellet til Bergen. Søndag dro vi til Gol og badet på Pers hotell. Det var et fint badeland, men ekstremt mange folk der.

Mandagen kom finværet, og familien fikk seg en liten tur rundt hyttefeltet, fra B-feltet til traktorveien fra Krafselia og ned på riksveien. Der fant vi blant annet en toyota-grill, som ble fronten på Nordic cab-en på vei hjem. Kanskje kan den brukes en gang til å lage ola-bil?
Ellers ble det pannekaker på terrassen til middag.

Tirsdagen gikk vi tur til Tunhovdåsen fra Tunhovd. Toppen er 1085 moh, og ble familiens første felles tusenmetertopp. (Vi startet på 850 moh). Etterpå ble det is på Joker´n og en liten båttur på Buvatn.

Onsdagen dro vi hjem, men via en solid dagstur i Bjørneparken. Denne dagen var det skikkelig sydentemperatur, så det ble vannlek i plaskeland, lek ute og inne i lekeområder i parken, teater, karusell, is og mye mer.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.