Romjul og nyttår 2018-2019

27. desember 2018 til 2. januar 2019

Etter en flott julefeiring med familiene våre i Grenland, fikk vi nyte de siste dagene i 2018, og de aller første av 2019, på Vallebu. 28. desember var vi med på den tradisjonsrike juletrefesten på Nystølkroken. Det ble både julelek og juletregang, julegodteposer og besøk av Nystølnissene.

29. og 30. desember ble det ski, aking og andre uteaktivitet på hytta og grillede pølser i bålpanna. På kveldene var vi også ute med refleksvester og hodelykter. Disse dagene var det mye vind og vær, så derfor måtte vi passe på å bruke utetiden godt ute, når vinden hadde løyet.

Nyttårsaften ble et høydepunkt for familien Valle, først med tur til Nesbyen alpinsenter for Benjamin og Øystein, og deretter besøk av Frida og Frøya med mamma og pappa Kunli og Ola Thorsen. De kom rett fra hytta i Hedalen og møtte Benjamin og Øystein på alpinsentert. Etterpå ble det helstekt kalkun og waldorfsalat, med multekrem og is til dessert. Multene var selvplukkede fra en tur på Mykjin i sommer. Før barna la seg fikk vi også sendt opp litt fyrverkeri og noen stjerneskudd.

1. januar var det igjen strålende vær. Før Frida og Frøya dro hjemover, fikk hele gjengen prøvd seg på akebrettet foran hytta. Helt til slutt må vi også ta med at Benjamin og Øystein gikk hele runden rundt Krafselia på onsdagen (2.01.19) før hjemreise. 5 km for en gutt på 4 år, som i tillegg ville gå enda lenger, det er absolutt ikke verst. 


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.