Sommer, bading og båt

3. -5. juli

Den aller siste anskaffelsen til Vallebuytta er en rød Pioner 10 for roturer, fisking og bading. Båten har ligget på land ved vannet vårt, Buvatn, så vi var usedvanlig heldige med plasseringen. Det var altså bare å hente årene hos en hyttenabo og vipse over avtalt beløp. Dermed er det ingen som lenger kan ferdes trygt på Buvatn, verken av fisk eller folk. 🙂


Og i anledning ferdsel på Buvatn; hyttenabo Willy og grunneier Nils har samarbeidet om en flytebrygge som er helt super. Her fikk store og små tatt seg et bad i den varmeste sommeren vi kan huske.

Benjamin, Viktoria, Gauden og Anne Lise var på en tur på Langedrag onsdag, mens Øystein malte vindskier og rekkverk. Torsdag fikk vi flyttet både en grushaug og en jordhaug fra gårdsplassen, og etterpå spiste alle is og nystekte vafler på terrassen.

Vi kan heller ikke la være å nevne at delegasjon Valle og Burgos var innom Hallingmarked i Nesbyen på vei hjem, hvor radiobiler var det ubestridte høydepunktet.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.