Fra Cordoba til Vallebu

20. til 21. april 2018

Fredag 20. april fikk familien Valle besøk av Gaudencia fra Spania (dvs født i Ekvator-Guinea, men nå spansk). Gauden skal være Viktorias dagmamma i to måneder, og fikk sitt første møte med norsk snø og ski på Vallebu.

Allerede første dag i Norge fikk Gauden seg en tur på fjellet. Og i strålende sol og slushføre fikk hun prøvd ut både ski og staver. Benjamin vare en ivrig lærer, og lurte på hvorfor i all verden Gauden ikke gikk i samme retning som han selv. Men Gauden hadde mer enn nok med å holde seg på beina, … eller på skia, som vi heller sier.

Øystein tok ansvar for at den støpte sålen bak hytta ble måket for snø. Etter å ha ventet et år på snekkerteamet som skal sette opp boden, ser det endelig ut til å skje noe. Og da kan det ikke ligge en halv meter snø i veien. I løpet av et par timer var den tunge snøen borte, og sementgulvet kom til syne. Og godt var det, for samme ettermiddag kom snekkeren for å sjekke hvordan det sto til på tomta.

Høydepunktet for Benjamin var sølepyttene, og både sko, støvler og dress ble skiftet flere ganger på de knappe 24 timene som denne svipp-hytteturen varte. Nå gleder vi oss, både til våren spretter frem, og til annekset/boden spretter opp.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.