Påsken 2018

24. mars til 2. april

Påsken 2018 kunne også gått under navnet «tidenes påske», og det er flere grunner til det: Det var mye snø og flott skiføre, det var sol og knallblå himmel hver dag, og kalde netter slik at snøen ikke smeltet.

Familien Valle ankom hytta Palmelørdag 24. mars. Søndagen fikk vi med oss både den tradisjonsrike gudstjenesten på Langedrag, i år med biskop Per Arne Dahl. Til vår store overraskelse traff vi også kjente på Langedrag; fam. Maria og Thomas, Alvilda og Natanael, og Per Arnes gode kompis; Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Mandagen fikk vi besøk av Maria og Thomas, Alvilda (på snart to) og Natanael (på fem uker).
Tirsdag og onsdag ble det flotte skiturer mot Krafselia og grilling av pølser på terrassen.
Ekvipasjen var som følger; Øystein med Benjamin på ski (eller på snow racer) og Anne Lise med Viktoria i Nordic cab-en.

Skjærtorsdag fikk vi med oss andakt og skitur på Nystølkroken, før vi fikk besøk av Leonard, Linnea, Inna og Vegard. På kvelden var hele gjengen med på gudstjeneste på Betel, pinsemenigheten i Nesbyen, hvor Anne Lise hadde talen.

Langfredag er dagen for påskens store påskeskirenn og årsmøte for Buvassbrenna hytteforening. Det ble start nummer 66 på Benjamin og pappaen, og grilling og påskeegg på resten.

Lørdagen fikk Vegard prøve seg på skitur med dobbel last i pulken (Leonard og Linnea). Inna fikk sin lengste skitur noen gang, også nå gikk turen mot Krafselia. På kvelden ble det servert lammelår og is til dessert.

Første påskedag fikk vi en siste skitur i det nydelige påskeføre, og mandagen gikk turen hjemover, denne gangen via Sentrumskirken på Hønefoss.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.