«Voksenbesøk»

2. til 4. mars

Denne helgen var det «voksenbesøk» på hytta; Fredrik og Silje fra Ørje, og Per Ståle fra Oslo.
Forresten; barn er vi jo alle sammen når vi kommer oss til fjells og får ski på beina. Per Ståle og Benjamin fant matchbox-tonen på bilteppe allerede første kvelden. Silje og Fredrik hadde allerede gjort inntrykk uken før, da de kom på besøk for å låne hyttenøklene.

Lørdag var det fine skiforhold (blå ekstra under skia og 5 blå i lufta). Silje, Fredrik og Per Ståle gikk på ski til Langedrag, mens Øystein, Anne Lise, Benjamin og Viktoria kjørte bil dit. Dyra var ute og ventet på materunden, mens delegasjon Valle koste seg med vafler i peisestua.

Lørdag kveld feiret vi skiturene med reinsdyrskav og hjemmelaget potetstappe. Dessert var is med toffo- og pasjonssaus.

Søndag var det igjen gode skiforhold, og alle som ville fikk seg en tur.
Silje tok fatt på Krafselia, mens Fredrik og Per Ståle gikk mot Såtenatten. Anne Lise og Nordic caben tok runden over vannet, mens Benjamin og Øystein holdt fortet på hytta. Viktoria fikk seg både en skitur og en real kul i panna.

Etter lunsj gravde Fredrik og Per Ståle frem bålpanna som hadde druknet i vinterens enorme snømengder.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.