Fastelavn og morsdag

9. – 11. februar

Denne helgen var det Benjamin som skulle ha med besøk til Vallebu. Dvs at helgens gjester var Siri fra barnehagen, med mamma Grete og pappa Knut Jørgen. Begge familiene med avreise direkte fra Sundvollen barnehage til fjells.

Været var ikke av det mest imponerende denne helgen, så det ble korte turer ut lørdag og søndag. Noen akte, andre måkte snø fra luftingen til avløpet, gav mat til fuglene, eller bare tok formiddagsluren ute i Nordic cab-en. Men felles for alle var at det kom ca 15 cm snø ila de to dagene.

 

Ellers ble det my innelek; lek med biler, med dukker, med husbåten (i badstua), eller i jungelhytta (i køyesenga). Takknemlige foreldre var vitne til at de to små klarte seg svært godt selv.

Som vanlig lå det til rette for gode gastronomiske opplevelser. Lørdag kveld sto helstekt lam på menyen, med ovnsbakte grønnsaker og poteter. Søndag laget Grete og Knut Jørgen en utsøkt omelett med resten av lammekjøttet.

Søndagen var det fastelavn og morsdag, så kokkene Siri og Benjamin laget boller, noen med vaniljekrem, noen med rosiner og noen uten noen ting. Men alle så like ut på utsiden, så det var like spennende hver gang, hva man fikk.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.