Den kalde, fine tida

15. – 17. desember

Etter akebursdag og semifinale i håndball-VM fredag, dro familien Valle på hyttetur andre helgen i desember. Med seg hadde de et lass med saker som skulle til hytta før romjula.

Lørdag var det 20 minus på Buvassbrenna, noe som gjorde skitur og snølek vanskelig. Isteden ble det en tur til Nesbyen med litt juleshopping, og en julegave under treet til Frelsesarmeen, som Benjamin plasserte godt under grana. Vi kan jo også nevne at lørdagsmiddagen var sprø svor med ribbe til, pluss annet nødvendig tilbehør.

Søndag hadde familien én viktig oppgave; å ta med skiene til Benjamin i skiboksen. (Barnehagen skulle ha skidag tirsdag). Men som så ofte, så er det nettopp det viktigste man glemmer når bilen skal pakkes, og familien måtte snu før de kom til Nesbyen. Resultatet ble sen hjemreise, slik at vi også fikk sett finalen i håndball-VM. Norge ble dessverre slått av Frankrike, men barneskiene ble med i boksen.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.