To stykk Benjamin på hyttetur

29. september – 1. oktober

Benjamin hadde gledet seg lenge til hyttetur med sin navnebror Benjamin Mostert, som sammen med mamma og pappa (Silke og Gerard) tok turen til Vallebu første helgen i potetferien deres (høstferien). Delegasjonen Valle ankom via Drammen sykehus, hvor Benjamin hadde vært på kontroll.

Været på fjellet var lite å skryte av; bare et par plussgrader fredag kveld, oppholdsvær deler av lørdagen, ellers regn og yr.
Allikevel rakk vi både en tur i nabolaget, pølser på bålpanna på plattingen bak hytta og et besøk på Langedrag. På Langedrag forbereder dyrene seg på vinter. Polarrevene får snart hvit pels, reinsdyra mister gevirene sine og kyra holder seg mest inne. På hytta ble det elektriske gjerdet rundt hytta tatt ned for vinteren.

Søndagen rakk vi å bake brookies (en muffins av brownies og cookies) og ta med oss de varme kakene til piknik på hemsen.

Blant helgens andre små aktiviteter kan vi nevne at en gjeng hyttefolk ryddet trasseer for vinterens skiløyper lørdag, og at Øystein deltok på styremøtet i Buvassbrenna hytteforening.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.