Pinse og Viktorias aller første hyttetur

3.-5. juni

Denne helgen var det pinse, og familien Valle, nå fire stykker, tok turen på hytta pinseaften. Vallebu sto omtrent som den hadde blitt forlatt Palmesøndag, så oppholdet startet med litt støvsuging. På kvelden fikk vi besøk av Maria og Tor, som har hytte på Tunhovd, og på menyen sto det hjemmelaget pizza.

Søndagen, første pinsedag ble det god tid til lek og moro ute. I tillegg laget vi softis, med fløte, h-melk, sukker, egg og vaniljesukker, pakket inn i brødpose med isbiter og salt. Det hele skal puttes inn i et håndkle og ristes i 10-15 minutter. På ettermiddagen satte vi ut hagemøblene på terrassen og grillet koteletter og pølser.

Ellers så vi to nye fuglearter på fuglebrettet denne helgen; kjernebiter og stær.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.