Bod ska´re bli

9.-11. juni

Fire stykk Valle ankom sitt andre hjem fredag kveld, da de ventet viktig besøk ganske tidlig lørdag. Og snekker Nilsen var på plass ti minutter før avtalt tid for å befare: Sammen med storbonde Valle befarte han tomt, den støpte sålen, vinkel på hyttetaket og andre viktige ting før sommerens store prosjekt skal gjennomføres, nemlig bygging av ny bod.

Ellers gikk det i det vante resten av lørdagen; tusleturer på hytteområdet i Nordic cab-en, som rommet både Benjamin og Viktoria, og grilling av pølser, kjøtt, maiskolber og Kiwi-Tinas nydelige fylte paprika (som du finner i sommerens Kiwi-hefte).

 

Søndagen tok vi oss tid til et etterlengtet Langedrag-besøk, og nå er det en fin tid der; med en hel gjeng nye reinsdyrkalver, to elgkalver og minst to føll (Begge er avbildet ovenfor, og den aller yngste er bare en dag gammel). Det er altså ikke bare familien Valle som har opplevd familieforøkelse denne våren.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.