Høstferiehelg på Vallebu

7. til 9. oktober

To biler med nymonterte vinterdekk møttes ved 18-tiden på Thon-hotellet på Flå. Det var tid for buffet-middag for helgas hyttegjeng, noe som alltid er en hyggelig opplevelse. I Gunhilds Toyota var Karin og Sunniva passasjerer, og i Vallebilen satt Øystein, Anne Lise og Benjamin. Det ble i snitt to middagstallerker og tre desserter på hver, nok til at vi droppet matlagingen da vi kom opp på Vallebu et par timer senere.

Lørdag formiddag var Øystein og styreleder Knut-Erik i Nesbyen på et møte for hyttefolk og kommunen. Jentene holdt hus på Vallebu inntil sola kom skikkelig frem på fjellet.

På ettermiddagen ble fottur i strålende vær langs Buvatn på Gunhild, Karin og Sunniva. Øystein og Benjamin hang 6 nye postkasser på det nye postkassestativet. Etterpå ble det kake og kaffe på terrassen for alle mann. Gunhild sto for nydelig oppned-kake med krem.

Lørdag kveld var det tid for etegilde nummer to; fårikål-middag og plommepai med is og krem til dessert. På slike hytteturer går det faktisk minimalt med snop.

Søndagen fikk vi en smak av vinter, da det var snøfnugg i lufta. I tillegg så vi en ny fugl på fuglebrettet på Vallebu; Dvergfalken. Hjemturen var mest preget av kø, da høstferien var over for 1 million mennesker i Oslo og omegn.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.