Grillpølser og snickers-kake

26. – 28. februar

Vær, vind og temperatur så lovende ut da Vallebu-gjengen tok turen opp til hytta siste helgen i februar. Disse dagene møttes vinterferiene for Akershus/Oslo og Buskerud, noe som ga fulle hus på hyttefeltet Buvassbrenna (som forøvrig nylig har fått egne gatenavn).

Og flott turvær ble det… Lørdag fikk V-gjengen, inkludert Nordic cabén, seg en herlig skitur i samme løypene som sist helg. På ettermiddagen laget vi snickes-kake, og lette etter en god anledning for en kaloribombe. Anledningen ble besøk av hyttenaboene Gro og Harald.

Søndagen gikk gjengen Krafselia rundt, som har en stigning på massevis av høydemeter, en veldig god intervall-treningsløype når man drar på 15-20 kg ekstra. Ellers ble det vinterens første grilling i bålpanna, med pølser og pinnebrød på ettermiddagen.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.