”Ny” nordic cab på nye skiløyper

19.-21. februar

Da vinterferien startet i Oslo og Akershus kastet Øystein, Benjamin og Anne Lise seg i bilen fredag kveld for en liten hyttetur. Benjamin sov fra Sundvollen til Vallebu, og fikk i seg litt kveldsmat før det ble natt.

Lørdagen startet med sur vind og godt tv-vær. Etter lunsj dro hele gjengen til Joker, Tunhovd for å fylle opp fryseren med ferdigpizza på tilbud. Så ble det litt aking på helt ny snow racer og måking av terrassen (noe vi håper skal være en god investering mot påske.) Det ble også tid til en liten tur i badstua for liten og stor, Benjamins aller første.

Søndagen var været adskillig bedre, og i blå himmel kunne delegasjon ”Nansen” ta seg frem i helt nye løypetraseer; opp mot Krafselia, inn langs høyspentlinjen mot Tunsetvannet, over myrene til Eventyrløypa, et stykke retning Langedrag, videre mot Furumogutu, over riksveien igjen og tilbake til hytta. I følge måle-hyssingen på turkartet, en runde omkring 10 km.

Nordic cab-en hadde fått seg et løft med nye ski og nytt blått trekk. Og gutten inni førerhuset var strålende fornøyd med utsikten.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.