Brukket ski og fugletelling

30. til 31. januar

Denne gangen fikk de bare en minihelg på Vallebu; Øystein, Anne Lise og Benjamin. Hjemme var det nesten helt bart, men på Buvassbrenna hadde det snødd så mye at Audi´n strevde med å komme opp bakken. Heldigvis var den godt skodd med helt nye vinterdekk. Etter kort tid kom også Nils Rodegård med traktor og plog, og vipps så var veiene igjen kjørbare. Resten av lørdagen var sur og kald, men familien fikk seg en liten aketur og litt styrketrening, som vi også kan kalle snømåking.

Søndagen fikk alle tre seg en skitur på myrene bak hyttefeltet, også denne dagen med ekstra treningsutbytte. Først viste det seg at den ene skien på Cab-en var brukket og bremset hele veien. Deretter møtte vi på sterk motvind (som av værdamene har fått navnet Tor). På vei tilbake møtte vi på snøscooteren til Bent Øye, som gav oss nypreparerte løyper et lite stykke.

Til slutt bør vi nevne at det var fugletelling denne søndagen i regi av Fuglevennen.no; http://www.fuglevennen.no/ aktiviteter/foringsplassen/

På Vallebu var det kun 5-6 kjøttmeiser og et par spettmeiser som dukket opp for anledningen. Dersom du ønsker å se hvilke fuglearter som har vært innom fuglerestauranten på Vallebu, så kan du klikke på flippen Observerte fugler på toppen av siden.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.