Spanjoler på sin aller første hyttetur

9. – 11. oktober

Denne fine oktoberhelgen ble Vallebu-hytta fylt opp av spansktalende gjester; Carlos og Patty med barna Mario og Samuel, Pilar og vertskapet Øystein, Anne Lise og Benjamin.

Benjamin gledet seg ekstra mye til å bli kjent med de to gutta, og var ivrig med da vi gjorde innkjøp på Kiwi på Flå. Fredags kveld hadde gjestene laget en nydelig spansk middag med tortilla espanyoa, cazuela (gryterett) og ris. Lørdagen startet tidlig for de små, som nettopp hadde overvunnet blygheten ved nye bekjentskaper.

Til lunsj ble det bål på terrassen med grilling av pølser.

Etter pølsegrillingen dro hele gjengen til Langedrag. De voksne lot seg imponere av ulvedama som behandlet ulvene som hundevalper. De minste var mest opptatt av geitene på tunet som ville leke. For Mario på 3 år var det gøyeste å klappe elgkalven og sitte på toppen av en stor treelg.

Lørdag kveld var det vertskapets tur til å lage middag. Og hva annet kunne man forvente enn norsk fårikål med hjemmelaget eplekake og is til dessert? Skikkelig norsk høstmeny.

Søndag morgen dro familien Fumero/Canizares og Pilar rett etter frokost, mens vertskapet gikk i gang med et par praktiske ting: 6 stk brøytepinner ble plassert i hjørnene på parkeringsplassen og et sted mellom 20 og 30 småfuru (alle på under 1 meter) ble ryddet bort fra løypetraseen. Så da skulle alt være duket for ski-in og ski out-forholdene på Vallebu når vinteren kommer


One thought on “Spanjoler på sin aller første hyttetur”

  1. Den beste Hyttetur!!!, det vær den første for oss, ingen andre til å sammenligne, men det kunne ikke blir bedre en dette. Vi har mange fantastiske minner. Tusen takk for dette nydelige opplevelse, , dere er flinke til å gjøre andre å følle seg hjemme. Klem fra Familia Fumero Cañizares.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.