Langhelg

18. – 21. juni

Familien Valle dro til fjells torsdag kveld, da Øystein er i pappapermisjon og Anne Lise hadde hjemmekontor (strengt tatt hyttekontor) på fredagen.

Det var ikke bare hyttefolket som hadde funnet veien til Buvassbrenna denne helgen. Også sauene på sommerbeite fant god avslapping ved hytteveggen. Vi fikk også selskap av årets grønnsisik-kull som utforsket Valllebu-restauranten. En av dem havnet i vinduet, men kom seg raskt, etter en liten pap talk med husbonden.

Benjamin har blitt gira på skuffer og skap, og sier ikke nei takk når muligheten for å rydde i kjøkkenskapet byr seg.

Lørdag var vi en tur på Langedrag, som forøvrig har økonomiske årskort for dem som ikke blir lei av dyra som bor der. Benjamin fikk hilse på geitene på tunet, og prøve seg på ryggen til en stillestående ulveunge.

..og tilbake på hytta var det på tide å notere inntrykk på hyttebloggen.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.