«Hel ved» på Vallebu

30. januar – 1. februar

Helgen i månedskifte januar-februar ble det hyttetur til Vallebu igjen, denne gangen med Øystein, Anne Lise og Benjamin, pluss vår gode venn Gunhild Sørvig.

Fyring er kos, og vedlageret på Vallebu hadde nesten gått opp i aske da grunneier
Nils Rodegård kom opp med en ny storsekk god ved. Inspirert av Lars Myttings bok «Hel ved» ble bjørkeveden stablet i to passe høye stabler i boden (ble altså ikke plass til noen rundstabel her). Og kosen var stor da nye kubber ble til flammer i Contura-peisen.

Etter lunsj ble det en aldri så liten skitur rundt Krafelia. Turen var Benjamins første Krafseli-tur i Cab-en og pappa Øysteins første gang opp den bratte lia med pulk. Prøven ble bedstått med 190 i puls. Lørdag kveld ble det elgsteg a la oppskrift googlet frem på internet.

Søndag fikk jentene seg en skitur uten gutta og pulken. Imens var Benjamin og pappa igjen på hytta og lekte i snøen.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.