Farsdagsfeiring på Vallebu

7. – 9. november

Denne gangen dro vi opp sammen med Karen, Bård og lille Theo for å oppleve sesongens første snøfall. Fredag kvled ble det generalprøve på dåpsmiddagen, en nydelig Tom Ka Gai suppe. Øystein’s favorittsuppe stod til ternigkast 6.

Lørdagen startet med en liten fotoshoot av Theo sin første vinterekspedisjon i kjent Lars Monsen stil med telt og kaffe. Canada Goose jakken har allerede en lang tradisjon for posering.  Etterpå dro hele gjengen til Langedrag med ulver og gauper og alt som Langedrag har å by på. Lørdagskvelden ble det lammestek og eplekake med krem.

Søndag var det de voksene guttenes aller første farsdag. Jentene hadde vært tidlig oppe og laget frokost til fedrene. På bordet fant de hver sin partyhatt, gullmedalje og «Tøff, tøffere, tøffest»-tatovering. Theo på 4 måneder og Bejnamin på 2 fant godtonen i babyteltet til familien Rebbestad Løkken.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.