Min aller første hyttetur

27. – 28. september

Da jeg var 3 uker gammel fikk jeg være med på min første tur til Vallebu. De kledde meg opp i en blå flisdress med stjerner og festet meg med de trange selene til bilsete; «Blæææhh!».
2 timer senere var vi fremme på hytta. Turen gikk bedre enn jeg hadde trodd, og jeg sov stort sett hele veien. (Faren min var glad for at veien opp var forkortet med 2 nye tunneler og mora mi satt i baksete i bilen sammen med meg.)

bilde (1)De trenger visst et lite prosjekt der oppe for hver tur, og denne gangen var det tid for å pakke sammen møbler og andre sommerting fra terassen. Jeg fikk meg en liten trilletur i nabolaget i sol og ganske sterk vind.

Noe sier meg at dette ikke blir siste gangen jeg må ut i stjerne-flisdressen og kjøre lang biltur for å dra opp til Vallebu. Og kjenner jeg foreldrene mine rett, så blir det både turer i fjellet og til dyrene på Langedrag, turer om vinteren i noe de kaller pulk og så sier de at jeg etterhvert må gå på egne ski, og kanskje litt fisking med pappa i Buvatn om sommeren… Alt dette når jeg bare blir litt større. 

Hilsen Benjamin 3 uker.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.