Sommer 2014

15. juli – 20. juli

Etter å ha levert nøklene til Lillogate 5E til nye eiere, var det duket for nok en hyttetur til Vallebu. Kjøretiden var vesentlig kortet ned med nytt hjemsted (Sundvollen) og ny vei fra Sokna til Gulsvik. Snaue 2 timer tok kjøreturen denne gangen.

Leif Kåre hadde dratt opp i forveien for å test fiskelykka. Det skulle ta to dager før fisker’n fikk hentet opp nok ørret til en middag for tre (+ en liten filé fra Kiwi). Det resulterte i et utsøkt ørret måltid fortært på terrassen.

Årets prosjekt var å planerer ut på baksiden av hytta og lage en liten plen, en liten lekeplass dersom behovet skulle melde seg 🙂

På slutten av uka dukket Fredrik Engsvik opp. Han hadde hatt noen dager på ei hytte på Myking og ville avslutte fjelluka med en natt på Vallebu. Tre god fjellørret hadde han med som gjesten selv måtte tilberede.

Sommeren 2014 vil også gå inn i historien som det første badeåret. Det var Anne Lise som måtte stå for den «bragden». Buvatn målte antagelig godt over 20 grader.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.