Påsken 2014

11. – 21. april

Rett fra ultralyd på Ullevål dro Øystein og Anne Lise til fjells for å feire påske. Unn Anethe, Geir og Christine Strømstad kom fra Porsgrunn for å være sammen med oss på Vallebu i Palmehelgen.

Lørdagen dro hele gjengen til Langedrag. Denne gangen ble på fire hjul på grunn av den sterke vinden som hadde tatt skigleden fra oss.

Søndag ble det både sol og mer vind, noe som resulterte i lufting av dragen på Vallemyra, strikking i solveggen og innbakt pizza på bålpanna. Hele dagen gikk med i det lune hjørnet på terrassen.

Mandagen gikk med til handling i Nesbyen og beising av soverommet i grå sjøsand fra Jotun med hvit grunning. Tirsdag var Maria og Thomas (Anne Lises søster og fremtidige husbond) innom til lunsj.

IMG_1682

Onsdagen ble Øystein 4+4, og et lite barneselskap ble arrangert på Vallebu. Familien Timenes, Lars og Tove med Silje og Martin, tok turen fra Uvdal, og det ble både pølsegrilling og påskehare, kaker og godterier, i kjent barnebursdags stil.

Skjærtorsdag fikk vi oss en liten tur til Nystølen kafe med en liten påskesamling, og Langfredag tok vi turen til Skurdalskyrka. Samme dag var det også skirenn og stifting av hyttevel på Buvassbrenna. Nytt styre ble etablert og kontaktinformasjon delt.

Fra fredags kveld kom Anne Lises søster Heidi opp en tur. Det siste skiføret måtte nemlig testes ut, både rundt Krafselia og fra Liaset. Universalklister var uunngåelig på årets påskeføre. Ferien ble derfor avsluttet med en grundig skirens på terrassen. Det ble også tid til en oppgradering av fuglehuset på Vallebu, som fikk soltak.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.