Ut med jula, inn med kulda…

11. – 13. januar 

Tjuende dag jul skal visst jula ut av huset, noe vi antar også gjelder hytta. Øystein og Anne Lise tok derfor turen opp til Vallebu for å følge den gamle tradisjonen med avslutning av julepynt og kos.

Juletreet hadde gjort sin plikt (å gi julestemning til liten og stor i tre uker) og fikk fri lørdag formiddag. Igjen står fugleneket som så langt taper konkurransen med Vallebu fuglerestaurant om småfuglenes apetitt.

Begge dagene fikk vi noen fine skiturer. Lørdagen bar turen opp til Nystølen hvor endeløse løyper lå klare. Vår tur var ikke helt uten ende (6,15 km) men vi var oppe i en maxfart på 38 km/t. Nystekte vafler er en klassiker på Nystølen kafé. Nystølen ble avsluttet med en liten tur bortom «gamlehytta» som Øystein og en gjeng leide på åremål for en del år siden. Hytta hadde fått stort tilbygg og aneks siden sist.

Søndag var det løypene rundt Vallebu som fikk besøk av oss i sporet. Temperaturen var nede i 15 minus, og de som har peiling melder om at gradestokken skal helt ned til 30 minus i løpet av uken.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.