Tron fyller 40+ i år igjen

24. – 26. januar

Denne helgen skulle være tilegnet Tron som fylte 40+ på fredagen. Tron hadde kun ett ønske; alle gjestene skulle holde ut hele kvelden og ikke kaste inn håndkle får klokka hadde bikket 2400. Det var et krevende ønske, men hele gjengen infridde.

Det var to biler som reiste opp til Vallebu denne helgen. Tron og Øystein i bil nr 1 og Lars og Knut i bil nr. 2.

Lørdag var dagen da bylfta lungene og oksygenet i blodet skulle byttes ut med frisk fjelluft og O2 fra det høyere luftlaget. Selv om gradestokken viste nærmere 15 minus og vinden stod til terningkast 5, var det ingen ting som kunne stoppe gjengen. En skitur var også kvalifisering til badstu, så ingen var engang inne på tanken om å stå over. Krafselirunden+ på drøye 6 km gikk unna i godt «Geir Schau» tempo (målt fra årest Marcialonga).

Etter skitur ble badstua vamet opp mens Tron ledet kokkelaget i dessertlaging. Creme Brulee måtte lages og settes på kjøling.

Etter badstu var det tid for å tenke på mer mat og middagslaging. Sjefkokk Tron satt igang med å lage en fløtebasert søtpotet suppe av beste gourmet merke. Hovedretten var kveldens høydepunktet; biff med fløtegratinerte poteter, brokoli og stekt sopp. En utsøkt smaksopplevelse laget at Tron sitt kokketeam. Middagen ble avsluttet med Creme Brulee.

Søndagen ble en rolig dag der alle samlet overskudd til å ta fatt på hverdagen og en ny uke. Og selvfølgelig pleie kroppen etter lørdagens fysiske utskeielse.


One thought on “Tron fyller 40+ i år igjen”

  1. Benytter kommentarfeltet til å takke Vallebu med bestyrer og eier Øystein for sjenerøs og luksuriøs innlosjering i fjellheimen! Nydelig liten markering av dagen min og enda bedre med en god Vallebu helg med gode venner i frisk luft og energigivende kamp mot naturelementene og felles gourmet kokkeleringsbelønning. Liten supperettelse ..søtpotetsuppen er basert på kalorivennlig buljongmiks, men så klart en liten skvett melk/fløte på slutten av koketiden..mer kan vi ikke røpe akkurat nå:)

    Takker så meget Vallebu!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.