Hvit romjul

26. desember – 3. januar

Etter tre dager med grått vær og hyggelige familiesammenkomster i Grenland bar turen på ny opp til Vallebu-fjellet. Denne gangen ble det romjulsbesøk og markering av nyttår.

Ingvild og Kjell, med Veronica, Emanuel, Dina og Vegard kom til Vallebu tredje juledag. Firerbanden fikk prøve ski og staver i løypenettet rundt hytta. Alle 8 kom seg rundt Krafselia, en runde på ca. 5 km (Tour de ski Vallebu).

Inne ble det både badstue (med snøbad), spill og tv, maling av vindusfigurer og kokkelering av god mat. Til og med hjemmelaget godteri ble tryllet frem på kjøkkenet.

Spader og hakker kom godt med da vi lagde to snøborger (jentene mot gutta). Borgene inneholdt alt fra hemmelige ganger og soverom, til utsiktspunk og sofaer. Alle var med, og belønningen til de ivrige snøborg-byggerne var grillede pølser på bålpanna. Stakkars han som brøyter veien til Vallebu, om han ødelegger byggverkene… 🙂

Nyttårsfeiring for to

Dagen før dagen dro storfamilien hjem til Skien…. utrolig hva de får inn i den 7-seteren…

Ellers fikk Øystein og Anne Lise besøk av Tor Tollnes og Maria fra Sverige den kvelden, en kveld som gikk forøvrig i gode samtaler og rester av julebaksten.

Nyttårsaften var det bare to stykker igjen på Vallebu. Allikevel ble det, som seg hør og bør, både nyttårstale av kongen, kalkun med tilbehør, spansk Cava til velkomstdrink og finstasen på.

De små timer ble avsluttet med puzlespillet «Øystein og Anne Lise på Besseggen»…(og en liten takk til Japan photo for det!)


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.