Sesongstart

6. – 8. desember

Den andre adventshelgen var det igjen duket for julestemning på Vallebu. Til det fikk vi hjelp av Fredrik Engsvik og Gunhild Sivertsen. Fredagskvelden gikk med til prøvesmaking av julebakst og den sedvanlige ost og kjeks-menyen. Vallebu kunne ellers by på 16 minusgrader og en del snø… nok til å ta frem ski og staver til sesongstart dagen etter.

Årets første skitur gikk fra golfbanen ved Nesbyen alpinsenter. Selv om mye av snøen hadde blåst bort, hadde scooteren kjørt opp spor mot Nystølen. Etter krysset ved Bøgaset fortsatte Fredrik mot Nystølen mens Øystein og Anne Lise vendte nesa hjemover. Årets første skitur var gjennomført, og etter noen km i 16 minus var det ingen ting som skunne slå den gjennomvarmede badstua.

Kveldens middag i serien «en smak av jul» ble svenskinspirert juleskinke med søt sennepssaus, wokede grønnsaker og poteter. Til middagen fikk vi også besøk av hyttenabo Tor Tollnes.

Desserten kan vi heller ikke la være å nevne denne gangen. Det ble hjemmelaget is med Vallebus egen julekake og brune pinner til…. alt rett fra Vallebu-kjøkkenet.

 


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.