Fisking og beising

2. – 4. august

Nok en gang skulle Leif Kåre prøve og ta storfisken, og nok en gang måtte han ta til takke med ørreter mellom 300 – 400 gram. Leif Kåre dro oppover til Vallebu på onsdag morgen for å fikse. Åkerfjell, Lysern og Krafsene var stedene som skulle testes ut denne gangen.

Øystein kom oppover fredag kveld. Denne gangen var det beising som stod på programmet. Selv med mye regn på lørdagen, ble det tid på søndagen til å beise den ene endeveggen og rekkverket på terrassen.

Lørdag hadde Leif Kåre virkelig fått fart på fiskingen. Etter mange timers fisking og vandring i fjellet, kunne han komme hjem med 10 veldig fine ørretter. Sammen med poteter, rømme og grønsaker ble lørdagsmiddagen på Vallebu nok en gang en suksess.


One thought on “Fisking og beising”

  1. Takk for nok et opphold på Vallebu! I sommer ble det 9 hele fiskedager. Hvis vi sier 5 timer effektivt fiske pr dag (minst!!), så blir det 45 timer. På denne tiden fikk jeg total 25 ørreter, den største på 515 gram. Altså, det går nesten to timer mellom hver fisk. Med andre ord, det er ikke bare å dra opp å fylle fryseren på 1 2 3 😉 Men det er spenningen og naturopplevelsen som er viktigst selvsagt!! Håper på komme tilbake til neste år.

    Leif Kåre

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.