Sauer – ingen adgang

30. april – 1. mai

Selv om 1. mai kom på en onsdag i år måtte Anne Lise og Øystein opp en tur for å se hvordan det stod til. Hytta måtte gjøres klar for sommeren og det store inntoget av sauer. Terassen foran og bak måtte stenges med det som måtte finnes av stengsel.

Vi fikk også tømt kjøleskap og litt i fryseren, maten denne minihelgen skulle hentes fra det som fantes. Det er alltid god å få spist opp litt rester 🙂

Vinteren hadde ikke helt sluppet taket. Selv om mye av snøen var smeltet lå det fortsatt masse i terrenget. Veien var bare og forholdsvis tørre. Gradestokken viste minus på natta og 5 pluss i tillegg til masse vind på dagen.

Nå kan sommeren komme, sees til våren.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.