Road trip i pinsen

19. – 20. mai

Etter å ha kjørt 120 mil, Oslo-Ottta-Lom-Ørsta-Sæbø-Hellesylt-Stryn-Brimiland-Valdresflye-Fagernes-Gol, endte vi til slutt opp på Vallebu. Venners bryllup forplikter. 🙂

bjorkfinkSøndag ble det en rolig kveld, a la Vallebu, med fyring i peisen og ost og kjeks med god vin. Fuglerestauranten fikk påfyll… nok til å lokke frem en helt ny fugl på Vallebu, nemlig Bjørkfinken, som har tilbragt vinteren ved sydlige breddegrader.

Mandag ble det tur i skogen og en liten forberedelsesøkt til sommer-prosjektene. Øystein kappet bjørkeved til en spennende overraskelse ved peisen. Anne Lise fant stein til de naturlige hellene på forsiden av hytta. Alt er nå klart såing av viltgress og «pynting» av brannmuren.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.