Søvdeklanen på tur

22 – 24. februar

Så var tiden kommet da deler av Søvde-klanen skulle se hvordan en helg på Vallebu kunne utarte seg. Kristin, Anne Lise og Karin med sine bedre halvdeler, Henrik, Øystein og Rahman skulle tilbringe helgen på hytta, noe som skulle vise seg å bli en kjempesuksess. Alle kom seg avgårde fra Oslo ikke lenge etter arbeidslutt, så da klokka var 2000 var alle samlet på hytta. Da første bilen ankom med Rahman, Øystein og Anne Lise, tok det ca 10 min så var Brannmann Rahman i gang med bålbrenning og pølsegrilling i bålpanna på terassen. Det var helt tydelig at dette ikke var første gang. Men Rahman´s proffesjonelle bålbrann endte i en liten forkjølelse 🙂

skitur

Lørdag var alt klart for skitur. Selv med store forskjeller på både utstyr og teknikk, måtte alle gå samme distanse på ca 5 km rundt Buvatn. Kristin, som ikke hadde gått mer enn 100 meter de siste 25 årene, klarte seg forbløffende godt på innleide ski. Ikke siden Berit Aunli tok gull i Oslo VM i 82 på samme distanse har vi sett slik insats. Perseren Rahman gikk sin andre tur i karieren, også han med ski fra Tryvann.

På kvelden ble det Persisk aften. Brannmann Rahman kan ikke bare brenne bål, han er også kokken fra de flygende teppers land. Han disket opp med en utsøkt lammerett med masse persiske godsaker 🙂 Kvelden ble avsluttet med en ur-norsk eplepai med vaniljesaus. En perfekt avslutning på en innholdsrik lørdag.

Søndagen våknet vi opp til strålende sol fra skyfri himmel. Etter at skituren Krafselia-rundt var unnagjort, ble det bål og grilling på terrassen. Klanen med følge koste seg med grillpølser, appelisener, sjokolade og varmegrader i solveggen.

Takk alle sammen for en uforglemmelig helg på Vallebu.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 


One thought on “Søvdeklanen på tur”

  1. Det var en fortryllende helg på en skikkelig koselig hytte med godt selskap, fint vær og alt annet godt som hører med 🙂 Vi storkoste oss og kjenner ennå lukten av bål, til Brannmann Rahman’s store glede 🙂 Takk for en super-duper helg! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.