Fastelaven på nye stoltrekk

8 – 10. februar

Hytta får aldri fred. For fjerde helg på rad tok Øystein og Anne Lise turen til Vallebu fra Oslo. I baksetet lå en gammel hylle til hemsen og i skibokesen nypreparerte ski smørebua i Lillogate. Det var nok en gang varslet et strålende skiføre.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lørdag startet med VM-vinter på NRK med skiskyting og utfor, etterfulgt av Vallebu-vinter på hytta med langrenn Storelyseren rundt. Gradestokken gikk fra 15 til18 minus… på grensa til å avlyse dagens renn.

Resten av ettermiddagen gikk med til å trekke om spisestuestoler kjøpt inn før jul. Vallebu ble fovandlet til reneste «Tid for hjem», og spisestuestolene fra Lom gikk fra ruter til brunt møbelruskinn. Etter fire omtrukkede stoler endte håndverkerne opp med hver sin plasterlapp…. ikke helt uventet. 🙂 Kvelden hadde følgende å by på; Hver gang vi møtes, Korma-middag og vinnermelodien til Eurovision. I tillegg måtte gullmedaljene til Lund Svindal og Hegle Svendsen feires.

Søndagen fikk Vallebu vinter-TV en ny vinkel. Big Brother web kamera ble flyttet rundt hjørne for å få enda bedre oversikt over hvilke dyr som snoker rundt hytta og avlegger spor i snøen… hittil utenfor Big Brothers rekkevidde. Avslørende videosnutter vil bli lagt ut på bloggen fortløpende. I tillegg var det fastelaven, selve utskeielsen før fastetiden. Det ble rosinboller og boller med krem og syltetøy til to nye VM gull (Tora Berger og Super Svendsen).


One thought on “Fastelaven på nye stoltrekk”

  1. Hei Øystein. Sitter på Cafe Skansen og tar en matbit med Tron. Kom inn på temaet «hvordan går det med Øystein…» hvor Trond sa at du hadde en .com side jeg måtte se på. Håper det står bra til….eller det ser jeg jo 🙂 På gjenhør. Frank Sundermeier

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.