Endelig ferdig

18 – 20. januar

Da er endelig den siste veggen i stua lakkert. Vinterens store prosjekt er ferdigstilt og alle vegger i gang og stue er nå klare for et vedlikeholdfritt og langt liv. Prosjektet har gått over flere helger og det er gøy å se det endelige resultatet. Det hele ble feiret med et festmåltid lørdag kveld. En stor takk til våre to malere, Anne Lise og Øystein, for en profesjonell gjennomføring av et vanskelig og utfordrende prosjekt.

Søndag fikk vi tid til en liten skitur. Krafsetliarunden på 5,6 km var en fin søndagstur som, seg hør og bør, ble avsluttet i badstua. Været denne helgen var kaldt og klart på lørdag med en temperatur på rundt 15-20 minus og en mer overskyet variant med 7 minusgrader på søndagen.

meisebollerTo nye delikatesseboller er laget til alle fjærvennene på Vallebu. Den samme suksessoppskriften som tidligere ble benyttet. Det er ingen grunn til å endre på en vinneroppskrift. Meisebollene står nå til kjøling, og er klare for servering ved en senere anledning. Det er ingen tvil om at disse har slått an hos alle fuglevennene. Vel bekomme 🙂


One thought on “Endelig ferdig”

  1. Takk for en super helg på Vallebu! Alltid gøy å dra på tur med deg. Det er nok ikke bare fuglene som koser seg i sus og dus på Vallebu 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.