Beising av terrasse

31. august – 2. september

Tron og jeg tok turen til Vallebu for å ta siste finish med beising av terrassen. Et strøk med grunning og et strøk med samme beis som på resten av hytta. Vi fikk også tid til en liten tur til Skruvenatten, en liten gåtur på 1 time hver vei. Sjekket multene men vi var nok noen uker for sent ute. Neste år blir det multetur i august. På middagsmenyen stod kyllingfilet bakt i ovn med perfekt tilbehør 🙂

Søndag ble tidenes første ørret fisket i Buvatn. En bitte liten nydelig ørret som gjorde to unge karer veldig fornøyd. Ørreten ble tatt på gamlemåten, med mark og dupp. Lunsjen ble utsøkt denne søndagen.
Takk for denne gang.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.