Terrassebygger´n

Sommeren 2012

Denne sommerens store prosjekt var bygging av terrasse. Med god hjelp av Knut, Tron, Anne Lise og Øystein ble terrassen på ca 40kvm en realitet.

Det hele startet helgen før ferien. Knut og Gry tok den lange veien fra Porsgrunn for å hjelpe til med støping av pilarer. Et godt grunnarbeid er som alle vet alfa og omega for et godt resultat. Støpingen av 6 pilarer gikk som en drøm. Med skikkelig fagfolk så går alt som regel etter boka 🙂

I ferien var det Tron, Anne Lise og Øystein som skulle fullføre prosjektet. Materialer ble handlet og fraktet opp på lånt henger fra Maxbo. Dette er nok den tyngste jobbe Audien noen gang har forsøkt seg på. Men den kom seg opp de 700 høydemeterne fra Nesbyen til Buvassbrenna. Bra jobba!

Da var det bare å sette i gang. Først skulle alle dragerne på plass. Ingen vanskelig jobb siden pilarene var støp 100% i vater. Som sagt, god grunnarbeid osv…. Så var det klart for selve terrassebordene med sine vel 1000 skruer som skulle skrus. Vi må sende en stor takk til oppfinneren av batteridrillen, blomster kommer. Tilslutt var det bare å montere gelenderet og vips så var terrassen på plass. Det tok ikke lang tid før snurre sprett ville sjekke ut forholdene. Virket som den var imponert.

 


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.